Tillbaka till formulärslistan

Nytt samarbete: Vi sponsrar MMA-podden

Ordförklaringar

Musse Hasselvall är kampsportsprofilen som tagit SM- och EM-medaljer. Andreas Utterström är journalisten som aldrig varit i närheten av ett källargym. Men båda älskar MMA - kampsporten där olika stilar möts och som sägs vara den idrott som växer snabbast i världen.

Musse och Andreas har nu gjort en podd tillsammans, som vi på Akademikernas a-kassa är huvudsponsor av. Där får lyssnarna träffa svenska kampsportsprofiler, men det blir inget prat om hur många kycklingfiléer man äter i veckan eller om det är okej med sex dagen före match. I stället pratar Ilir Latifi som att vara en känslig fighter, Magnus Cedenblad om att inte hitta sin plats i UFC (MMA:s motsvarighet till NHL) och Lina Länsberg om att debutera mot världens främsta kvinnliga fighter.

Nytt avsnitt kommer varje fredag under tio veckor.

MMA-podden finns överallt där poddar finns.

 

Uppdaterad: 5 december 2016
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!