Tillbaka till formulärslistan

Nytt poddsamarbete: DJ 50 spänn

Ordförklaringar

DJ 50 SPÄNN

Det var ett tag sedan vi sponsrade nytt, men nu har vi äntligen hittat ett fint samarbete med DJ 50 spänn. In och lyssna på när Tommie Jönsson pratar med spännande personer om musik. Så här skriver Tommie själv om podden:

"Varje gång jag går förbi ett ställe som säljer begagnade skivor så känner jag suget. Jag bara måste slinka in och bläddra igenom backarna med de billigaste vinylskivorna.

DJ 50 spänn är en musikpodcast om billiga och begagnade vinylskivor. Sådana som du köper för en tia styck på skivbörsar och loppisar och sedan blåser dammet av. Varje vecka bjuder jag in en gäst som älskar musik och vinylbläddring. Gästen får 50 spänn av mig som hen ska köpa fem vinylskivor för. Vi spelar skivorna, pratar om dem och har det jävligt mysigt medan vi gräver fram guld och grus ur musikhistoriens kökkenmödding.

Är du som jag? Välkommen att lyssna!

/Tommie Jönsson"

Till www.dj50spann.se

Andra poddar vi sponsrar/sponsrat

Uppdaterad: 22 november 2016
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!