Tillbaka till formulärslistan

Kombinera teknik och service av hög kvalitet

Ordförklaringar

 Vi söker dig som brinner för IT och vill kombinera rollen som IT tekniker, utvecklare och supporttekniker.

Akademikernas a-kassa är Sveriges största a-kassa med drygt 680 000 medlemmar. Vi är 135 anställda som arbetar med att ge Sveriges akademiker ekonomisk trygghet vid arbetslöshet. Stor vikt läggs vid tillgänglighet, personlig service samt ett gott bemötande och vi arbetar efter ledorden ledarskap, ansvar, respekt och humor.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en öppen, dynamisk och prestigelös arbetskultur. Vi är en modern organisation som vill ligga i framkant, med ett stort fokus på kvalitet. Vi driver på branschen genom att vara först med intressanta och innovativa lösningar i syfte att hjälpa våra medlemmar.

Vill du ha en varierande och utmanande roll med ett skönt gäng?

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan.

Uppdaterad: 22 december 2015
Sidansvarig: Annika Stenberg
Fråga oss!